KULJETUSPALVELUT

 

Kuljetuspalvelut


Lähtövalmius 24h/7

Tarvitsetko luotettavaa kuljetusta paikasta a paikkaan b? Meiltä sitä saat! Ammattitaitoinen kuljetuspalvelumme on aina lähtövalmiudessa Etelä-Pohjanmaan ja koko Suomen alueelle. Kuljetuskalustonamme on monipuolisesti kuorma- ja pakettiautoja sekä henkilöautoja, eli kaikkiin kuljetustarpeisiin löytyy sopiva kuljetusväline. 

Määränpää voi olla lähellä tai kaukana ja lasti pieni tai suuri, mutta viemme sen perille turvallisesti ja sovittujen aikataulujen mukaisesti. Tarvittaessa saat kuljetuspalvelua myös nopealla aikataululla — ota yhteyttä ja kysy lisää! Lisäksi oleellinen osa toimintaamme ovat Hinaus ja Tuuppaus -hinausliikkeet, lue niistä lisää oheisen linkin kautta. 

 

Hinauspalvelut:

» Hinaus ja Tuuppaus

 

Liikenteenohjaus

Tarjoamme erikoiskuljetusten liikenteenohjausta jo vuodesta 1993. Tarvittiinpa sitten pitkän tai leveän kuljetuksen ohjausta, saat meiltä taatusti osaavaa palvelua vuoden jokaisena päivänä. Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita erikoiskuljetuksia vuosien varrella. Katso oheisesta galleriasta kuvia aiheeseen liittyen. 

Tarvitsitpa sitten kuljetuspalvelua tai liikenteenohjausta, T:mi Antti Valkonen on aina valmiina palvelemaan. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

 
Tuotemerkit