Yritys


T:mi Antti Valkonen on v1993 Rovaniemellä perustettu yritys. Aluksi toimintaan kuului pelkästään erikoiskuljetusten liikenteenohjausta, lähinnä harrastepohjalta. V. 2001 yritys laajentui päätoimiseksi ja tarvikkeiden kauppa tuli mukaan. Myöhemmin ryhdyimme valmistamaan erikoiskuljetusten varoitustauluja, joiden valmistuksen lisenssi ostettiin Vittasmäeltä v. 2005.

 

Myymälämme sijaitsee Kuortaneella, joka on myös yrityksen nykyinen kotipaikka. Tavaraa toimitamme myös tytäryhtiömme Seinäjoen konttorilta. Myyntipisteet ovat avoinna sopimuksen perusteella, aina kun yrittäjä tavoitetaan.

 

Omaa rahtitoimintaa ryhdyimme harjoittamaan v. 2008 kahden kuorma-auton voimin. Nykyään kalusto on laajentunut useampaan kuorma-autoon sekä lukuisiin pakettiautoihin, jotka liikkuvat päivittäin ympäri Etelä-Pohjanmaata. Usein pystymme auttamaan myös pikaisissa kuljetustarpeissa. Samoin muuttokuorma on meillä lastina hyvin tavallinen. Kuljetuskaluston lisäksi vuokraamme muuttolaatikoita.

 

Autojen vuokrausta olemme harjoittaneet v. 2006 alkaen. Suosituimmat vuokrauskohteet ovat olleet henkilöautot ja pakettiautot.

 

Hinaus ja Tuuppaus hinausliikkeet ovat osa toimintaamme. Kuortaneella toimiva H&T Maijala & Valkonen on Raimo Maijalan kanssa yhdessä omistettu yritys. Seinäjoen ja Ilmajoen yksiköt ovat kokonaan perheyhtiömme osia.

 
Tuotemerkit